Jouw pensioendroom!

Jouw pensioendroom? Want goede pensioenplanning begint met wat je nodig denkt te hebben als je met pensioen gaat.  Waar begint dat dan weer mee, met jouw pensioendroom! Wat voor leven wil je leiden na je pensioen, even afgezien van de cijfers? Ik zal je in het kort mijn pensioendroom vertellen. Ik hoef niet groot te wonen, een klein knus huisje is voldoende. Wel heel graag met een tuintje erbij, om lekker daarvan te genieten en te tuinieren. Dan zou ik ook nog graag veel willen reizen, veel willen wandelen in natuur en bergen. Een boek schrijven lijkt mij ook erg leuk. En wellicht ook nog voor een deel blijven werken, maar wel die dingen doen die ik het leukste vind. Want bestaat er nog wel zoiets als één pensioendatum, zie ook de mogelijkheden voor deeltijdpensioen bijvoorbeeld? Maar wat misschien het allerbelangrijkste is in goede gezondheid oud worden. Ik zou het zo geweldig en zo leuk vinden als je jouw pensioendroom met mij deelt in een reactie! Of via info@wilbertboon.nl

12351684_500513276794751_1591515271_o